Nainen, panosta alusvaatteisiin – yllättävä seuraus itsetuntoon

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naisten kannattaa panostaa oikeanlaisiin rintaliiveihin, sillä kaikki perusmallit eivät sovi esimerkiksi suuripovisille tai eripari rinnoille. Laadukkaat liivit kestävät oikeanlaisella huollolla pitkään, ja mikä parasta, keho saa tarvittavaa tukea.

Jotta kokonaisuus säilyisi, kannattaa satsata myös alushousuihin. Sen lisäksi, että hengittävät, joustavat ja oikeankokoiset alushousut tuovat lisämukavuutta, voivat ne kauniiden rintaliivien tapaan kohottaa itsetuntoa. Naiset ovat alitajuisesti usein itsevarmempia, kun he tietävät alusvaatteidensa näyttävän ja tuntuvan upeilta.

Kauniit ja laadukkaat alusvaatteet ovat parasta hemmottelua. Ne korostavat muotoja oikeanlaisesti ja saavat muut vaatekappaleet istumaan paremmin. Kaiken lisäksi on seksikästä tietää, että vaatteiden alla on upea alusvaatekokonaisuus, jolla voi yllättää oman miehensä…