Priyanka Chopra ja Nick Jonas yhteiskuvassa – menivät kihloihin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen näyttelijä ja Miss Maailma -tittelin voittanut Priyanka Chopra alkoi viime vuonna tapailemaan Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettua laulajaa Nick Jonasia. Taannoin pariskunta eteni suhteessaan seuraavalle tasolle ja meni kihloihin.

35-vuotias Priyanka Chopra iski silmänsä 25-vuotiaaseen Nick Jonasiin viime vuoden Met Gala -tapahtumassa. Tänä vuonna pariskunta on viettänyt tiiviisti aikaa toistensa seurassa, mutta he ovat kuitenkin pitäneet muut visusti pimennossa heidän suhteestaan.

Pariskunta ei ollut julkaissut sosiaalisessa mediassa yhtäkään yhteiskuvaa toistensa kanssa ennen kuvia, jotka on otettu suoraan rakastavaisten kihlajaisista. Priyanka Chopra ja Nick Jonas juhlivat heidän rakkauttaan kihlajaisissa, jotka vietettiin lähimpien ystävien ja perheen kesken.

View this post on Instagram

Taken.. With all my heart and soul..

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on