Upeimmat temput uima-altaalla – älä kokeile näitä perässä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset kykenevät ahkeralla harjoittelulla, tahdonvoimalla ja sitkeydellä lähes mahdottomalta vaikuttaviin tekoihin. Tästä esimerkkinä toimivat lukuisat YouTube-videot, joissa esitellään näyttäviä stuntteja ja urheilutemppuja.

People Are Awesome -kanava esittelee aina joka vuoden lopussa kuluneen vuoden upeimmat temput, joihin ihmiset ovat pystyneet. Nyt uudella videolla esitellään kuitenkin vaikuttavimmat YouTube-videot, joissa nähdään erilaisia uima-altaalla kesän aikana tehtyjä temppuja.

Yli kolme minuuttia kestävällä videolla esitellään toinen toistaan näyttävämpiä temppuja ja taidonnäytteitä, jotka liittyvät jotenkin uima-altaaseen. Videon aikana nähdään todella paljon harjoittelua, tasapainoa ja tarkkuutta vaativia temppuja, joiden hallitsemiseen ihmiset ovat käyttäneet varmasti tuhansia harjoittelutunteja.