Kanye West haluaa seitsemän lasta – Kim Kardashian epäröi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-televisiosarjassa esiintyvä julkkisperhe tunnetaan etenkin heidän monilukuisesta lapsikartaastaan. Kim Kardashianilla on kolme lasta yhdessä aviomiehensä Kanye Westin kanssa. Tämä määrä ei kuitenkaan riitä räppärille.

Kim Kardashian kertoi äsken Kardashianien viimeisimmässä jaksossa, että hänen aviomiehensä Kanye West on sanonut haluavansa yhteensä seitsemän lasta. Sijaissynnyttäjää viimeisimmässä raskaudessa käyttänyt pariskunta pohtii, haluavatko he vielä lisää jälkikasvua maailmaan.

– Kanye haluaa lisää lapsia. Hän on kiusannut minua, että haluaa yhteensä seitsemän lasta. Seitsemän on hänen tavoitteensa, 38-vuotias Kim Kardashian kertoi ystävälleen Larsa Pippenille Cosmopolitanin mukaan.

Naista kuitenkin epäilyttää nykymaailman turvallisuus ja se, onko järkevää saattaa paljon lapsia epävakaaseen maailmaan. Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapset ovat viisivuotias North, kaksivuotias Saint ja kahdeksan kuukauden ikäinen Chicago.

View this post on Instagram

😄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on