Mitä ihmettä? Suomalainen aikamatkustaja vuodesta 6000 – esittelee tulevaisuuden kasvia videolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Aikamatkustajia esitellyt ApexTV on noussut ajoittain uutisotsikoihin aikamatkustajia esittelevien videoiden ansiosta. Videoiden aitoutta on epäilty vähintään yhtä usein. Nyt ApexTV on haastatellut kertomansa mukaan suomalaista isoäitiä, joka on matkustanut nykymaailmaan vuodesta 6000.

Nainen esittelee videolla tulevaisuuden kasvia. Lisäksi hän kertoo, että dinosaurukset tulevat takaisin maapallolle vuonna 4529, mutta niitä pidetään eläintarhoissa. Hän kertoi matkanneensa tulevaisuuteen Finland National Science Laboratory -nimisestä paikasta, jossa hän työskenteli ekonomina.

Muutama asia kuitenkin häiritsee näin suomalaisittain ajateltuna. Naisen keittiössä on runsaasti epätyypillisiä asioita, kuten kaasuhella, seinän ulkopuolella kulkevat putket ja kalterit ikkunassa. Lisäksi hänen aksenttinsa on vieras, eikä Finland National Science Laboratory -nimistä paikkaa ole olemassa. Naisen esittelemä ”tulevaisuuden kasvi” näyttää värjätyiltä koristeoksilta.