Morsian kielsi kauniit mekot morsiusneidoilta – haluaa olla häiden keskipiste

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä kiertää parhaillaan tarinaa australialaisen morsiamen tekemästä tunnustuksesta Facebookissa. Naisen kerrotaan kirjoittaneen hääpalstalle itsetunto-ongelmistaan, joiden takia hän on jopa kieltänyt morsiusneitojensa kauniit puvut.

– Tämä on todennäköisesti vähemmän yleinen mielipide, mutta en varmasti ole ainoa, joka haluaa morsiusneitojensa tuntevan olonsa kauniiksi…mutta ei LIIAN kauniiksi. Itsetuntoni ei kestäisi sitä. Haluan olla varma, että olen kaikista kaunein prinsessa. Edes yhtenä päivänä, nainen kirjoitti Facebookin hääpalstalle Yahoo!-sivuston mukaan.

Ihmiset äimistelivät kommenttia ja kysyivät, miksi nainen oli ylipäätään pyytänyt kavereitaan morsiusneidoikseen. Hän jatkoi kertoen, että oli hankkinut hääseurueen naisille peittävät housupuvut ja pakottaa myös anoppinsa peittelemään itseään tai muuten hänen morsiusneitonsa peittävät hänet. Yleensä ihmiset haluavat koko hääseurueen olevan näyttävä juhlapäivänä.