Järjettömän kokoisia donitseja! Näitä kukaan ei jaksa syödä yksin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Amerikassa kaikki on suurta. Tämä pätee ainakin ruoka-annoksiin ja etenkin niihin epäterveellisiin. Jos antaa itselleen luvan herkutteluun, kannattaakin suunnata Los Angelesissa sijatsevaan jättidonitsiravintolaan.

Dk’s Donuts & Bakery -niminen ravintola valmistaa järisyttävän kokoisia donitseja. Leipomuksista syö useampi kahvittelija, sillä ne ovat renkaan kokoisia. Donitsin päälle saa valita useamman täytteen kerrallaan.

Santa Monicassa sijaitseva ravintola on noussut myös Insider-sivuston Facebook-sivun videon aiheeksi. Suomalaiset donitsit ovat suorastaan säälittävän pieniä amerikkalaisen serkun rinnalla. Toivottavasti myös maku on mainio.

https://www.facebook.com/insiderlosangeles/videos/vb.688101518016004/917488061744014/?type=2&theater