Onko sinulla outoja fetissejä? Näin kerrot fantasioista kumppanille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Eräs mies kertoi kerran vaimolleen suurimman salaisuutensa. Hän halusi päästä katsomaan, kun vaimo oli kyykkypissalla. Miehen mukaan kyykkyasento, virtsaaminen ja salaa tirkisteleminen oli todella kiihottavaa.

Melkein jokaisella ihmisellä on jonkinlaisia fantasioita tai fetissejä, joista ei välttämättä uskalla kertoa muille. Seksiin ja erotiikkaan suhtaudutaan nykyisin todella avoimesti, ja kumppanusten fantasioita päästään myös toteuttamaan. Osa haaveilee kimppakivasta, jotkut sitomisleikeistä ja mukana on myös niitä, jotka haluavat katsella kumppaninsa harrastavan seksiä vieraan ihmisen kanssa.

Parisuhteen toimivuuden kulmakivenä on avoimuus, kommunikaatio ja luottamus. Mikäli uskaltaa paljastaa omalle rakkaalleen kaiken itsestään, on myös fantasioista kertominen ja niiden jakaminen yksi osa parisuhdetta. Kumppanille voi kertoa, että on tehnyt hänestä tietynlaisen fantasian mielessään. Samalla pariskunta voi keskustella, ovatko he valmiita fantasian toteuttamiseen käytännössä.

Oma rakas ei välttämättä innostu fantasiasta, mutta hän on ainakin saanut tietää ajatuksesi ja se jos mikä osoittaa suurta luottamusta parisuhteessa. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, ja mikäli kumppani ei halua osallistua fantasian toteuttamiseen, on se yhtä sallittua kuin sen toteuttaminenkin. Osa ihmisistä saa tyydytystä haaveisiinsa jo pelkästään niistä keskustelemalla. Fantasioiden toteuttaminen voi kuitenkin vaatia aikaa ja pieniä askeleita.

Kyykkypissalla olevasta vaimostaan haaveillut mies pääsi toisinaan katselemaan, kun hänen kultansa kävi esimerkiksi sienimetsällä pusikossa tekemässä tarpeensa. Toisinaan vaimo jopa kiusotteli miestään ja keräsi lapsen leluja olohuoneen lattialta kyykkypissaa muistuttavassa asennossa. Fantasia toteutettiin monta kertaa, eikä siinä lopulta ollut avioparin mielestä mitään kummallista. Heillä oli oma ja yhteinen salaisuus.