Rammstein stadionkonserttiin Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu saksalainen metalliyhtye Rammstein esiintyy ensi kesänä stadionkonsertissa Tampereella. Yhtyeen toukokuussa käynnistyvä massiivinen kiertue saapuu Tampereen Ratinan stadionille lauantaina 10. elokuuta. Rammstein on luvannut ylittää tulevalla stadionkiertueellaan aiemmat konserttispektaakkelinsa rakentamalla konsertistaan entistäkin suuremman.

Vuonna 1994 perustetun Rammsteinin läpimurto tapahtui Sehnsucht-albumin jälkeen. Levyn Du hast -single siivitti berliiniläisyhtyeen jättisuosioon. Asemansa yhtenä kaikkien aikojen menestyneimmistä metallibändeistä ankkuroinut Rammstein on myynyt uransa aikana miljoonia albumeita yltäen useasti listaykköseksi myös Suomessa.

Rammstein työstää parhaillaan odotettua seuraajaa Liebe ist für alle -pitkäsoitolleen, jonka on määrä ilmestyä keväällä 2019. Provosoivista ja dramaattisista live-esiintymistään tunnettu Rammstein on menestyksekkään uransa aikana konsertoinut Suomessa useita kertoja sekä hetkessä loppuunmyydyillä areenoilla että Provinssin ja Ruisrockin kaltaisten festivaalien pääesiintyjänä.