Poliisioperaatio Frendit-tähden kaksoisolennon löytämiseksi kasvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla Britannian poliisin julkaisemasta valvontakameran tallenteesta, jossa myymälävaras näyttää olevan ilmiselvästi Frendit-sarjassa Ross Gellerin roolia näytellyt David Schwimmer. Kuva sai heti suuren huomion, joka kantautui nopeasti myös näyttelijän tietoon.

Schwimmer vastasi kohuun vitsailemalla julkaisemalla verkossa hauskan videon, jossa hän kulkee kaupan valvontakameran kuvassa olutpakkauksen kanssa. Nyt tosielämässä tilanne on kuitenkin saanut uuden käänteen, kun Britanniassa poliisi on käynnistänyt aikaisempaa laajemman operaation varkaan kiinni jäämiseksi.

Nyt nimittäin mukaan on kutsuttu Lancashiren poliisin toimesta myös laajemmalla alueella toimivan Metropolitan Policen. Viranomaiset uskovat, että etsintäkuulutettu mies on parhaillaan Lontoossa Blackpoolin alueella. Lancashiren poliisin mukaan epäillyn nimi on jo selvinnyt lukuisten yleisöhavaintojen perusteella. Miestä epäillään myymälävarkauden lisäksi myös muista varkauksista.

Kuva: Blackpoolin poliisi