Tarjoilijat saivat tarpeekseen – törkeät asiakkaat saivat kakuista kasvoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan videoita ukrainalaisesta ravintolasta, jossa törkeästi käyttäytyneet asiakkaat ovat saaneet monen mielestä ansionsa mukaan. Käytöstavat kotiinsa jättänyt seurue sai koston tarjoilijoilta.

Ukrainan pääkaupunki Kiovassa sijaitsevassa Guramma Italiana -ravintolassa on näytetty epäsopivalla tavalla käyttäytyneille asiakkaille, että he eivät ole aina oikeassa. Tarjoilijat kantoivat pöytään kaksi kakkua, jolloin toinen naisista kysyi venäjäksi: ”Miksi vitussa tarvitsemme muka kakkua?” Tässä vaiheessa tarjoilijat olivat saaneet tarpeekseen naisten käyttäytymisestä, jota oli jatkunut ilmeisesti jo pitkään.

Ensin tummahiuksinen tarjoilija heitti kakun toisen naisen kasvoille. Heti perään toinen ravintolatyöntekijä teki saman toiselle naiselle. Muut asiakkaat nauroivat tapauksen jälkeen pöydissään, koska ovat kuulleet naisten aiemmat ja ilkeät kommentit, joissa he haukkuivat tarjoilijoita muun muassa tyhmiksi. Mirror-lehden mukaan tarjoilijat selvisivät tapauksesta ilman varoituksia tai potkuja, koska myös ravintolan omistaja oli työntekijöidensä puolella.