DC-fanien pakkohankinta: LEGO-uutuuspelissä leikitään pahista

Pelit · Terhi Piiroinen

LEGO-rakennuspalikat ovat kulkeneet piktän matkan nykyiseen yritystoimintaansa, jossa muoviset hahmot tähdittävät televisiosarjoja, elokuvia ja videopelejä. LEGO-konsolipelit ovat taidokkaasti toteutettuja ja suurta suosiota saavuttaneita.

Nyt on julkaistu LEGO DC Super-Villains -niminen peli, jossa pelaaja pääsee toteuttamaan pimeään puoltaan pahiksen roolissa. DC Comicsin superroistot ovat saaneet yhtä suuren fanijoukon kuin maailmaa pelastaneet supersankarit. Tuoreessa pelissä on Jokerin ja hänen rakastajansa lisäksi suuri joukko tuttuja hahmoja.

Esittelemme nyt pelistä sen julkaistun trailerin, mikä osoittaa, että kyseessä on ikään kuin elokuvamaailmassa toteutettu konsolipeliseikkailu. Pelin äänimaailma on kuin laadukkaasti tuotetussa koko illan elokuvassa. Nyt on lupa riehua!