Voiko video olla totta? Lintu hotki kilokaupalla kalaa kertaheitolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa leviää päivittäin lukemattomia videoita, joiden sisältöä on vaikea uskoa todeksi. Usein tällaiset nousevatkin juuri siksi viraalihiteiksi. Osa videoista paljastuu myöhemmin huijauksiksi, mutta siihen sarjaan ei välttämättä tule kuulumaan parhaillaan vauhdilla sosiaalisessa mediassa leviävä video linnun herkuttelusta.

Ilmeisesti jossain päin Aasiaa kuvatulla videolla nähdään miten suurikokoinen lintu hotkii hetkessä kilokaupalla kalaa. Ensin kuvassa nähdään punainen saavi, jossa on neljä melko suurikokoista kalaa. Lintu ilmestyy paikalle ihmisistä huolimatta ja nappaa saman tien ensimmäisen vonkaleen sisäänsä. Katsoja on ihmeissään jo siitä, mutta pian lintu ahmii neljä muutakin kalaa sisäänsä.