Muistatko vielä Niko Saarisen? Nyt hän poseeraa ilman housuja somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut ja sittemmin monissa muissakin realitysarjoissa ja -kilpailuissa nähty Niko Saarinen on viettänyt lähes pari vuotta hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin hän esitteli somevideolla miten otti keinotekoista täytettä kasvoihinsa.

Viime aikoina ainakin sosiaalisen median mukaan kovasti matkustellut Saarinen on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään Indonesian Balilla. Badungin alueella Saarinen kuvasi itsensä kylpyhuoneessa, jossa hän poseerasi selfiessä kameralleen jostain syystä ilman housuja. Kuvan yhteydessä Niko kysyy kryptisesti ”Karkki vai kepponen?”.

View this post on Instagram

FRIDA-YA MOOD!

A post shared by N̸i̸k̸o̸ S̸a̸a̸r̸i̸n̸e̸n̸ (@nikosaarinen) on