Rillit Huurussa -tähti kyllästyi sarjan lavasteisiin – paljasti turhautumisensa syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän hetken suosituimpiin sitcom-sarjoihin lukeutuva Rillit huurussa, eli Big Bang Theory, lähenee loppuaan. Sarjan pian alkava tuotantokausi jää näillä näkymin viimeiseksi, mikä on saanut sarjan fanit todella surullisiksi.

Yksi sarjan päätähdistä, Pennyn roolia näyttelevä Kaley Cuoco, kertoi James Cordenin haastattelussa, että hän alkoi vuosien varrella kyllästymään kerrostalolavasteiden portaisiin. Moni kohtaus tapahtui asuntojen välisessä rapussa, jonne joku aina asteli portaita pitkin.

– Kunpa kerrostalon hissi olisi sarjassa korjattu. Ensimmäisissä tuotantokausissa jaksoimme innokkaina juosta lavasteiden portaat, mutta emme ole enää niin nuoria ja reippaita, Cuoco naureskeli Cordenille.

Warner Bros. Television -tuotantoyhtiö ilmoitti komediasarjan päättyvän 12. tuotantokauden jälkeen. Kausi alkaa 24. syyskuuta ja päättyy toukokuussa 2019. Yhteensä 279 jaksoa kestävä sarja tulee olemaan televisiohistorian pisimään jatkunut monikamerasitcom.