Sara Jean Underwood sykähdyttää miehiä kuvallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Underwood on julkaissut sosiaalisessa mediassa viime aikoina runsaasti kuviaan, joista monissa hän poseeraa kameralle täysin alastomana. Nyt vuorossa on kuitenkin ollut sykähdyttävä bikinikuva. Samalla myös yksi uusi alastonkuva (Katso tästä) on julkaistu Instagramissa.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.