Isabel Ljungdellin pakarat varastavat huomion uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2014 Miss Helsinki -tittelin voittanut mallikaunotar Isabel Ljungdell on viime aikoina kohahduttanut lähinnä somekuvillaan, sillä hän julkaisee tasaisin väliajoin esimerkiksi Instagramissa rohkeita ja paljastavia kuviaan.

Tällä kertaa Isabel nähdään esittelemässä lähinnä pakaroitaan, kun hän poseeraa kameralle bikineissä ja uimapuvussa. Bikiniasua peittää valkoinen löysä toppipaita, kun uima-altaalla punaisen uimapuvun toinen olkain on jo saanut lähteä paikoiltaan viettelevästi.

View this post on Instagram

Just casually waiting for pool service 🍸

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Isabel Ljungdell nähtiin taannoin missin tehtävien lisäksi myös musiikkivideon tähtenä, kun hän tähditti Probaker & Kalsin Explode-singlen musiikkivideota. Sen lisäksi Ljungdell on nähty Luokkakokous-elokuvassa ja hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.