Pilailukynttilät haisevat mädiltä pieruilta – karu isku alkaa vaivihkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talvella poltetaan kynttilöitä tunnelman ja tuoksun takia. Nyt markkinoille on tullut pilailukynttilöitä, joiden tuoksun luvataan yllättävän polttajansa perinpohjaisesti. Pilailukynttilöitä voi antaa vaikkapa lahjaksi vihamiehelle.

Prank Candles -niminen yritys myy tuoksukynttilöitä, joiden väitetään tuoksuvan omenapiirakalta, vaniljalta ja muilta nautinnollisilta tuoksuilta. Todellisuudessa sydänlankaa polttamalla vapauttaa steariinissa syvemmällä olevan mätäpierun hajun. Yhtiö mainostaa: ”Ne tuoksuvat ensin hyvältä, sitten todella pahalta!”

Aromaterapia on täynnä miellyttäviä tuoksuja, joiden avulla ihminen voi rentoutua tai saada muita mielyttäviä tuntemuksia. Vaikka aromaterapian käytöstä sairauksien hoidossa ei ole olemassa kattavia tutkimuksia, suosii moni ihminen eteeristen kasviöljyjen ja -uutteiden käyttöä hyvinvoinnissaan. Harva kuitenkaan haluaa nenäänsä jatkuvaa pierun katkua.

https://www.facebook.com/PrankCandles/photos/a.803784163050360/1775335445895222/?type=1&theater