Teneriffan uusi luksushotelli – 7 uima-allasta ja 5 ravintolaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kaikilla herkuilla varustettu Fantasia Bahia Principe Hotel -lomakeskus on Teneriffan uusi ylpeydenaihe. Hotellikompleksissa on seitsemän uima-allasta, viisi ravintolaa, vesihuvipuisto, peliosasto ja yhteensä 372 huonetta. Hotellin rakentaminen maksoi 80 miljoonaa euroa.

All Inclusive -tyylin hotellikeskittymä tarjoaa matkaajille uudenlaista majoitusnautintoa espanjalaisella lomasaarella. Fantasia Bahia Principe Hotel -matkailukeskuksen keskellä sijaitsee linna, joka tarjoilee etenkin lapsiperheille sopivia valonäytöksiä ja esityksiä. Fantasiateema toistuu myös hyvinvointikeskuksessa ja lapsille järjestetyssä ohjelmassa.

Hotellikeskittymän viisi ravintolaa tarjoilee eri maiden ruokavalionautintoja. Valikoimassa on brasilialainen, japanilainen, ranskalainen, italialainen ja välimerellinen keittiömenu. Perhehuoneita on mahdollista varata alle sadalla eurolla per yö.

View this post on Instagram

Fantasia Bahia Principe Tenerife

A post shared by Juan Salas (@jsalascreativo) on

View this post on Instagram

#Urlaub #enjoylife

A post shared by Jeanette distel (@jeanettedistel) on