Demi Lovato lopetti vieroitushoidon – palasi Los Angelesiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yliannostukseen viittä vaille kuollut 26-vuotias laulaja Demi Lovato on ollut ennenkin huumekoukussa, mutta onnistui pysymään kuusi vuotta selvänä ennen romahdustaan. Aiemmin hänen sanottiin viettävän loppuvuoden vieroitusklinikalla, mutta nainen on yllättäen lähtenyt sieltä pois.

People-lehti kertoo Demi Lovaton matkustaneen takaisin Los Angelesin kotiinsa vieroitushoidosta. Hän on ollut kuntoutushoidossa 90 päivän ajan, mutta tarkoitus oli jatkaa ohjelmaa ainakin vuoden loppuun. Suunnitelmat ovat ilmeisesti muuttuneet, koska nainen on nyt nähty illallisella viime viikonlopun aikana.

Vielä ei ole tiedossa, aikooko Demi Lovato jäädä kotiinsa Los Angelesiin vai matkustaa esimerkiksi perheensä luokse Teksasiin. Naisen kerrotaan haaveilevan uudesta aikakaudesta elämässään, mutta ihmiset yrittävät suositella hänelle taukoa julkisuudesta.