Jaajo tyrmistyi somekuvasta: ”Jos olisin hänen äitinsä, niin…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin lukeutuva mediapersoona Jaajo Linnonmaa herättelee arkiaamuisin satoja tuhansia suomalaisia Aamulypsy-ohjelmassaan, ja iltaisin hänet nähdään esimerkiksi Haluatko miljonääriksi? -ohjelman isäntänä. Elokuvauraakin tehneellä Jaajolla on runsaasti faneja, jotka muistavat idoliaan joskus hyvinkin erikoisin keinoin.

Nyt Jaajo on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa joku kuvan julkaisuhetketkellä vielä tuntemattomaksi jäänyt henkilö oli ottanut Linnonmaan kuvan pohkeeseensa. Violetinvärisessä kuvassa Jaajo hymyilee maireasti. Linnonmaa tiedusteli kuvan yhteydessä kuka valokuvassa nähdään, sillä hän haluaa palkita henkilön Teee Clubinsa paidalla.

– Jos olisin hänen äitinsä, niin pyytäisin miettimään vielä kerran. Haluan lähettää tämän kuvan omistajalle Teee Clubin paidan, joten ilmiantakaa!!! Ja valmis kuva olis kiva nähdä, Jaajo Linnonmaa kirjoitti kuvan yhteydessä.