Räppäri Mac Millerin kuolinsyy paljastui – oli karmaiseva vahinko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esiintynyt räppäri Mac Miller, oikealta nimeltään Malcolm McCormick, löydettiin kuolleena kotoaan 7. syyskuuta. Heti kuoleman jälkeen tragedian kerrottiin johtuneen huumeiden yliannostuksesta, mutta tarkka kuolinsyy oli pitkään epäselvä. Millerin kuolintodistuksessa kuolinsyyn paikalla on tähän saakka lukenut ”lykätty”.

Nyt ennakkoarvioille on kuitenkin viimein saatu vahvistus. Kuolinsyyntutkija on saanut laboratoriotulokset, joiden mukaan Miller kuoli useiden päihteiden sekoituksen aiheuttamaan yliannostukseen. Räppärin verestä löytyi merkkejä alkoholista sekä kokaiinista ja erittäin vaarallisesta fentanyylistä, joka tappoi taannoin esimerkiksi Michael Jacksonin.

Viralliseksi kuolinsyyksi on nyt todettu vahingossa tapahtunut yliannostus. Tutkimuksissa erikoista oli se, ettei yliannostukseen kuolleen henkilön kotoa löydetty juurikaan todisteita huumeiden käytöstä. Poliisit uskovat jonkun siivonneen Mac Millerin kodin ennen heidän saapumista paikalle.