Marianne Kallion kurvit panivat topin koetukselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marianne Kallio tuli aikoinaan tunnetuksi realityohjelmista, kun hänet nähtiin esimerkiksi Big Brother ja Viidakon tähtöset -ohjelmissa, joista jälkimmäisestä hän palasi kotiin kesken kuvausten joukkuekavereidensa vinoilun takia. Nyt Marianne on pannut pienen toppinsa koville.

Luonnottoman kokoiset rinnat keinotekoisesti hankkinut Marianne esittelee mielellään valtavaa poveaan sosiaalisessa mediassa, ja nyt rinnat ovat saaneet niukan mustan topin ratkeamispisteeseen. Kurvit nimittäin kirjaimellisesti pursuivat ulos topista.

Esikoisensa kolme vuotta sitten synnyttänyt Marianne pudotti perheenlisäyksen jälkeen painoaan parikymmentä kiloa ja palasi nopeasti parrasvaloihin. Kallio on tuunannut rintojaan rajusti suuremmiksi keinotekoisesti, ja hän esittelee auliisti tuloksia esimerkiksi Instagramissa. Niin tälläkin kerralla.

View this post on Instagram

🦄

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

View this post on Instagram

Hellooouuu 🤓

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

View this post on Instagram

🐇

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on