Mies välttyi parkkisakoilta – käytti Teslan kauko-ohjausta temppuiluun

Autot Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teslan uusimmissa automalleissa on Summon-ominaisuus, jonka avulla auton voi kutsua luokseen lyhyen ajomatkan päästä. Nyt erä mies on hoksannut hyödyntää Summonia parkkisakot välttääkseen.

D Shawn Kennedy -niminen mies on julkaissut Twitterissä videon, jolla näyttää parkkipaikkakikkailunsa pysäköintivirhemaksun välttääkseen. Kennedy hyödyntää Teslassaan olevaa Summon-ominaisuutta. Hän vaihtaa autonsa parkkia toimiston ikkunasta käsin.

Videolla kerrotaan, että Janesvillen kaupunki on rajoittanut pysäköintiajan kahteen tuntiin. Sen takia mies joutuu siirtämään ajoneuvoaan useasti työpäivän aikana. Tulevaisuudessa Tesla haluaa ominaisuuden toimivat jopa eri kaupunkien välillä nykyisen 12 metrin pituisen matkan sijaan.