Hyvästi kylmät varpaat! Unelmien talvitossut lämmitetään mikrossa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Villasukkia voidaan pitää jossain määrin suomalaisten suosikkivarusteina talviaikaan, sillä niiden avulla voi pitää varpaat kuivina ja lämpiminä. Nyt vaihtoehdoksi nousevat tossut, jotka voi lämmittää mikrossa.

Insider on esitellyt kylmiä jalkoja lämmittävät jalkineet, jotka pannaan mikroaaltouuniin lämpenemään. Tossujen sisällä olevat hirssijyväset kuumenevat ja pitävät varpaat ihastuttavan lämpiminä pitkään. On sanottu, että jalat ovat ihmisen termostaatti, ja mikäli varpaat ovat kylmät, on myös koko muu keho kylmä.

Mikrossa lämmitettäviä tossuja on saatavilla useista eri nettikaupoista ja monella eri kuosi- tai värivaihtoehdolla. Tossujen avulla voi myös viilentää kuumottavia jalkoja, panemalla ne ensin muovipussissa pakkaseen. Tossuissa on tuoksulisänä laventelia, jotta ne eivät jätä mikroaaltouuniin jalkahien katkua lämmittämisen jälkeen.