Näin Khloe Kardashian sai haluamansa vartalon – tässä muutokset ruokavalioon

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti hänen esikoisensa True Thompsonin noin viisi kuukautta sitten. Tuore äiti julkaisi itsestään hänen paljaan vatsansa paljastavia kuvia jo reilun kuukauden jälkeen synnytyksestä, mikä onkin saanut monet kiinnostumaan siitä miten nainen palautui raskaudestaan niin nopeasti.

Heinäkuussa 33-vuotias kaunotar paljasti pudottaneensa ensimmäisen kolmen kuukauden aikana synnytyksestä jo 15 kiloa painostaan pois, ja näyttäisi olevan samalla tiellä edelleen. Nyt Kardashian paljasti millaisia muutoksia hän teki ruokavalioonsa heti synnytyksen jälkeen.

Ensimmäisenä Khloe Kardashian jätti ruokavaliostaan kaikki maitotuotteet pois ja söi vain hyvin vähän hiilihydraatteja. Kardashian yrittää syödä aina terveellisesti ja pitää huolen siitä, että hänen lautasellaan on aina paljon proteiinia, hedelmiä ja kasviksia. Treenien jälkeen Kardashian nauttii palautusjuoman. Nainen pitää myös päivittäin huolen siitä, että hän juo aina runsaasti vettä.