Nyt se on varmaa! Spice Girls tekee paluun – yksi on silti joukosta poissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

90-luvun suosituin tyttöbändi tekee odotetun paluun keikkalavoille. Spice Girls vahvisti viimein comeback-kiertueensa, tosin yhtä jäsentä pienempänä kuin aikaisemmin. Kiertue vahvistettiin Spice Girlsin Twitter-tilillä julkaistulla videolla. Yksi on kuitenkin joukosta poissa, sillä Victoria ”Posh Spice” Beckham ei ole mukana paluukeikoilla.

– Spice Girlsin jäsenenä oleminen oli tärkeä osa elämääni ja toivon tytöilleni paljon rakkautta ja iloa heidän kiertueelleen. Tiedän, että heidän show tulee olemaan mahtava, Beckham kertoi tiedotteessa.

1. kesäkuuta 2019 alkava paluukiertue kattaa BBC:n mukaan kuusi stadion-esiintymistä ympäri Iso-Britanniaa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tullaanko tyttöbändi näkemään lähitulevaisuudessa myös Iso-Britannian ulkopuolella.