Hurjapäinen papparainen kiipesi halkeamaa – ilman turvavaljaita tai varusteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Diduh Andrey Andronovich on 70-vuotias teräsvaari, joka kiipeilee pitkin kalliohalkeamia. Hän on esitellyt taitojaan venäläisessä Krasnojarskin kaupungissa sijaitsevassa luonnonpuistossa. Mies on kuin tosielämän ninja.

Kalliokiipeilyssä tulee yleensä huolehtia varusteiden toimivuudesta. Kiipeilijöille puetaan valjaita ja varmistimia. Diduh Andrey Andronovich ei näistä välitä, vaan kiipeää ketterästi korkeuksiin tukevasti jalkojaan ja käsiään apuna käyttäen.

Huima suoritus on varmasti fyysisesti raskas, mutta pappa onnistuu pääsemään kielekkeen huipulle saakka. hänen alastulotyylinsä on myös vertaansa vailla, ja mies hyödyntää jarruna halkeamaan kapeampaa osaa. Hän on varsinainen show-mies.