Maailman nautinnollisin video – tavarat hajoavat hidastettuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurnopeuskameroilla kuvattuja videoita on nautinnollista katsoa lähinnä siksi, että ihmissilmä pääsee kerrankin seuraamaan normaalisti nopeasti ohikiitäviä hetkiä hidastettuina. Nyt samalla idealla on koottu muhkea videokooste asioiden hajoamisesta.

Taras Kul on nimennyt Youtubeen julkaisemansa videon maailman kaikista eniten nautintoa ja tyydytystä tuottavaksi. Tavarat halkeavat, esineet menevät rikki ja tuotteet räjähtävät hidastettuina yksi kerrallaan. Video vie ajatukset totaalisesti pois kaikesta muusta.

Ihmiset ovat mieltyneet harmoniaan ja järjestykseen. Video hivelee tätä sielun osiota tavalla, jota pääsee harvoin kokemaan. Tallenna video kirjanmerkkeihin, koska sen avulla voi lievittää ahdistusta, stressiä ja parantaa yleistä mielialaa.