Osaatko tunnistaa oikean Kim Kardashianin kuvakollaasista? Ei niin helppoa kuin kuvittelet!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on yksi tämän hetken näkyvimmistä tähdistä, minkä ansiosta monet yrittävät matkia hänen tyyliään. Osa kaksoisolennoista näyttää hämmästyttävän paljon tähdeltä itseltään.

Alun perin Instagramin Celebface-tilillä julkaistussa kuvassa nähdään yhdeksän kasvokuvaa, jotka vaikuttavat kaikki nopealla vilkaisulla esittävän Kim Kardashiania. Tosiasiassa tähti on kuvista vain kolmessa.

Mikäli et halua pilata haastetta itseltäsi, älä lue tästä eteenpäin. Suosittu seurapiiritähti nähdään hieman tavanomaista poikkeavissa tyyleissä kollaasin kuvissa 1, 5 ja 6. Kahdessa viimeksimainituissa tähti käyttää sinisiä piilolinssejä.

Kuvassa 2 nähdään malli Mony Monn ja kuvissa 3 ja 4 kauneusbloggaaja Sonya Ali. Kuvissa 7 ja 8 esiintyy puolestaan usein tähteen sekoitettu dubailainen Sonya Ali ja kuvassa 9 somevaikuttaja Kamilla Osman.