Robert Pattinson paljasti – oli lähellä lyödä ohjaajaa kuvauksissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twilight-elokuvasarjasta tunnetuksi tullut Robert Pattinson on avautunut tulevan elokuvansa ankarista kuvauksista. Välillä The Lighthouse -kauhuelokuvan kuvaukset olivat niin ankarat, että hän oli lähellä lyödä ohjaaja Robert Eggersiä.

– Rakastan Robert Eggersiä. Yhdessä vaiheessa teimme kuitenkin viidettä ottoa rannalla ja ihmettelin: ”Mitä helvettiä tapahtuu? Tuntuu kuin suihkuttaisit paloletkulla vettä naamalleni”, Pattinson kuvailee Interview-lehdelle.

– Ohjaaja vain vastasi: ”Niinhän minä teenkin”. Se oli kuin kidutusta. En ole koskaan ollut yhtä lähellä lyödä ohjaajaa, tähti jatkoi.

The Witch -elokuvan ohjanneen Eggersin The Lighthouse saa ensi-iltansa keväällä 2019. Taannoin poptähti FKA Twigsistä eronnut Pattinson nähdään seuraavaksi valkokankaalla High Life -elokuvassa.