Ampumavälikohtaus 6ix9inen musiikkivideon kuvauksissa – myös Kanye West oli paikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohuräppäri 6ix9inen, Kanye Westin ja Nicki Minajin musiikkivideon kuvaukset ovat keskeytyneet dramaattisella tavalla. Paikalle hälytettiin poliisit ampumatapauksen vuoksi. Musiikkivideota kuvattiin 80 miljoonan dollarin kartanossa Beverly Hillsissä.

Paikalla olleet kertovat kuulleensa noin kahdeksan aseen laukausta. Ainakin yksi niistä lensi talon makuuhuoneen ikkunan läpi. 6ix9ine ja Kanye West olivat kartanossa välikohtauksen aikana, mutta Nicki Minaj ei ollut vielä saapunut paikalle.

Kyseessä uskotaan olleen niin kutsuttu drive-by -ammuskelu, eli hyökkääjät tulittivat rakennusta kohti ohi ajaneesta autosta. TMZ:n mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa, mutta kuvaukset keskeytettiin toistaiseksi. Poliisit tutkivat parhaillaan turvakameroiden tallentamaa videomateriaalia.