Merikarvian neulamies jäi kiinni – kertoi hakeneensa jännitystä elämään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme lokakuussa australialaisten löytäneen neuloja mansikoistaan. Merikarvialla asuva kuusikymppinen mies innostui jutusta ja päätti testata samankaltaista ilkivaltaa lähikaupassaan. Hän on nyt jäänyt kiinni.

Lounais-Suomen poliisi on tiedottanut, että Merikarvian K-Marketin ja S-Marketin elintarvikkeisiin neuloja piilottanut 1950-luvulla syntynyt mies on jäänyt kiinni. Hän oli tunkenut kaupasta varastamiaan neuloja muun muassa leivonnaisiin ja makkaroihin. Kukaan ei loukkaantunut ilkivallan seurauksena.

Neuloja piilottanut mies on myöntänyt tekonsa ja kertonut sairaan tekonsa syyksi jännityksen hakemisen. Hän otti mallia Australiasta, jossa elintarvikkeisiin tungettuja neuloja oli löytynyt ympäri maata olleiden kauppojen elintarvikkeista. Merikarvialaista miestä syytetään kolmesta pahoinpitelyn yrityksestä, varkaudesta ja näpistyksestä.