18-vuotias valittiin kaupunginjohtajaksi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonissa sijaitsevan kaupungin johtoon on valittu kirjaimellisesti nuorta verta. Pienen Yoncallan kaupungin tuore kunnanjohtaja on vasta 18-vuotias. Ben Simons valittiin Yoncallan uudeksi johtajaksi 41 prosentilla äänistä.

Kaksi muuta ehdokasta päihittänyt nuorukainen on nyt kaupun hieman yli tuhannen hengen kaupungin historian nuorin kunnanjohtaja. Umpuqua Community Collegessa opiskeleva nuori mies läpäisi lukion vuume kesänä. Koko ikänsä Yoncallassa asunut Simons kuuluu myös paikalliseen vapaapalokuntaan ja kaupunginvaltuustoon.

– Ikäni ei pitäisi olla kelpoisuuteeni vaikuttava tekijä. Minulla on tarvittavat taidot ja kunninanhimo työhön ja toivon tekeväni hyvä yhteisöllemme, Simons kuvaili KEZI-uutissivustolle.