Huipputrendikkäät tennarit valmistetaan sametista – tältä ne näyttävät

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Samettitennarit saattavat kuulostaa aluksi Playboy-kartanon pitkäaikaisimman asukkaan kenkävalinnalta samaa materiaalia olevan aamutakin kanssa, mutta ehei. Samettitennarit ovat nyt kaikista halutuimmat jalkineet maan päällä.

Monet kenkäyhtiöt ovat tuoneet markkinoille samettipinnalla varustettuja kenkiä, joista suosituimmat ovat lenkkareiden tai tennareiden muodossa. Värikavalkadi on kirjava. Eniten kuitenkin näkee viininpunaisia tai mustia samettikenkiä.

Sametti on tulossa muutenkin muotiin laukkujen ja vaatteiden materiaalina. Se on ollut suosittu oloasujen materiaali takavuosina, mutta nyt kiiltävää ja pehmeäpintaista nukkamateriaalia käytetään myös paitapuseroissa sekä hameissa. Kokosimme alle esimerkkikuvia tyylistä.

View this post on Instagram

💘 baby boo 💘

A post shared by Martina • Slytherin 🐍 (@karaskey) on