Näyttelijäparin avioerosta hämmentävä yksityiskohta – eivät saa muuttaa kauas

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna eronneet Hollywood-tähdet Chris Pratt ja Anna Faris ovat sopineet avioeronsa ehdoista. Parilla on yhteishuoltajuus heidän kuusivuotiaalle Jack-pojalleen. Faris ja Pratt sopivat asuvansa vähintään kahdeksan kilometrin päässä toisistaan seuraavien viiden vuoden ajan.

Mikäli heistä jompi kumpi joutuisi muuttamaan kauemmas, täytyy hänen antaa siitä kirjallinen ilmoitus kolmea kuukautta aikaisemmin. Mikäli osapuolet haluavat viedä Jackin lomamatkalle Yhdysvaltojen ulkopuolelle, täytyy heidän ilmoittaa asiasta vähintään 30 vuorokautta aikaisemmin. Osavaltion ulkopuolelle matkatessa ilmoitus täytyy antaa kohtalaiseksi kuvaillun ajan sisällä.

People-lehden mukaan ex-pari myös sopi, ettei kummankaan osapuolen tarvitse maksaa elatusmaksuja. Sen sijaan Pratt ja Faris ovat avanneet yhteisen pankkitilin kattamaan Jackin kuukausittaisia kuluja.