Kylie Jennerin uusi tyyli ihastuttaa – herkullisen vaaleanpunaiset hiukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja menestyvä bisnesnainen Kylie Jenner juhli hetki sitten synttäreitään täyttäessään 21 vuotta. Nainen päätti syntymäpäivänsä kunniaksi muuttaa tyyliään värjäämällä hiuksensa jälleen vaaleiksi, mutta kyseistä hiustyyliä ei kuitenkaan pitkään naisella nähty.

Nyt Kylie Jenner esitteli hänen Instagram-kanavallaan jälleen uuden hiustyylinsä värjättyään kutrinsa vaaleanpunaisiksi. Viimeksi tämä väri nähtiin Jennerin isosiskolla Kim Kardashianilla, mutta nyt myös Kylie Jenner on ihastunut purkkamaisen herkulliseen pinkkiin.

Tyttärensä Stormin syntymän jälkeen Kylie Jenner nähtiin jonkin aikaa hieman luonnollisemmassa tyylissä. Nainen käytti vähemmän meikkiä, antoi pisamansa näkyä ja nautti omasta luonnollisesta hiusväristään. Nyt Kylie Jenner on kuitenkin alkanut jälleen leikittelemään erilaisilla näyttävämmillä tyyleillä.

View this post on Instagram

glam on point

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

happy sunday 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

bubblegum

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

💕👑

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on