Muhkea karvoitus paljastui! Madonnan tytär seurasi äitinsä esimerkkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin kuningatar Madonna paljasti taannoin, ettei hän ajellut koskaan kainalokarvojaan lukioikäisenä. Madonna nimittäin halusi uhmata koulukiusaajia ja erottua suosittujen tyttöjen massasta. Hän ei myöskään meikannut tai käynyt kampaajalla, koska poikien ”iskeminen” ei kiinnostanut poptähteä.

Nyt Madonnan 22-vuotias tytär on seurannut esimerkkiä rohkeasti. Orastavaa mallinuraa luova Lourdes Leon on esiintynyt muotinäytöksissä rohkeasti ihokarvoituksen kera. Naisella on ollut äitinsä esimerkin mukaisesti poistamatta jääneet kainalo- ja jalkakarvat.

Hänet nähtiin viimeksi muun muassa Gypsy Sportin catwalkilla rohkeasti ihokarvoituksen kera. Lisäksi hän esiintyi paljastavassa mekossa New Yorkissa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa. Madonna julkaisi taannoin yhteiskuvan tyttärensä kanssa Twitteriin ylistäen lapsensa luonnollisuutta ja rohkeutta kasvattaa kainalokarvat.

View this post on Instagram

👽 #LourdesLeon #LolaLeon #LourdesCiccone #LolaCiccone 👽

A post shared by 👽 (@lourdesleon.ciccone) on