Nilkkurit kuuluvat loppusyksyyn – näin yhdistelet hameen kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nilkkapituiset kengät, eli nilkkurit, ovat mainiot syyskengät. Niitä voi pitää pillifarkkujen tai legginsien kanssa. Lämpiminä syyspäivinä voi asuksi valita myös hameen.

PureWow on nyt vinkannut, kuinka nilkkurit voi yhdistellä hameen kanssa ilman, että tyyli on mauton ja halpa. Jos haluaa pukea nilkkurit ja lyhyemmän hameen, kannattaa takiksi valita pitkä ja yli polveen ulottuva trenssi. Nilkkureiden kanssa sopii myös samaa sävyä tai materiaalia oleva hame, esimerkkinä mustat nahkanilkkurit ja nahkahame yhdistettynä valkoiseen kauluspaitaan.

Pankkineidin perinteinen asukokonaisuus, eli jakkutakki ja kynähame, saavat lisäsärmää pukemalla siistit ja näyttävät nilkkurit asukokonaisuuden kanssa. Jos nilkkureissa ei ole korkoa, sopivat ne erinomaisesti minihameen ja villapaidan kanssa pidettäväksi. Tällöin jalat kannattaa suojata paksuilla sukkahousuilla. Jos haluaa käyttää stilettikorkoisia nilkkureita, on pitkä ja nilkkoihin saakka ylettyvä hame paras valinta.

View this post on Instagram

www.king.it #italianshoes #madeinitaly #ankleboots

A post shared by Sofia Tartufoli (@sofia_tartufoli) on

View this post on Instagram

• 🇵🇹 O nosso novo modelo parecido com o modelo novo da Chloé… A mala “Giovanni” está disponível em bordô (foto), azul, khaki e preto por 15,90€. 🖤 23x19x4cm 📏 Encomendas por mensagem privada ou por E-Mail. 🛒 Pagamento por transferência bancária ou PayPal. 💸 Encomenda já a tua mala! 🥀 🇺🇸 Our new model that are similar to the new Chloé model… The “Giovanni” bag is available in burgundy (photo), blue, khaki and black for 15,90€. 🖤 23x19x4cm 📏 Orders via Direct Message or E-Mail. 🛒 Payment via bank transfer and PayPal. 💸 Order your bag now! 🥀 • #rinarosez #malas #mala #bordo #lojaonline #modafeminina #crossbag #onlineshop #chainbag #burgundy #bags #onlineshop #denimskirt #cutoutboots #ankleboots

A post shared by RINA ROSEZ 🥀 (@rinarosez) on