Pokemon-elokuvan traileri paljastettiin – naisten päiväuni esittää Pikachua

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Peleistä, piirretyistä ja keräilykorteista tutut Pokemonit ovat nauttineet maailmanlaajuisesta suosiosta jo 20 vuoden ajan. Pian taskuhirviöt ovat valtaamassa uudelleen myös valkokankaat.

Samannimiseen peliin perustuva Pokemon: Detective Pikachu yhdistää ihmisnäyttelijät ja tietokoneella luodut hahmot. Elokuvassa nuori mies alkaa selvittämään Pikachun kanssa poliisi-isänsä katoamista Ryme Cityssä, jossa Pokemonit ja ihmiset elävät rinnakkain.

Ensi vuonna elokuvateattereihin saapuvan Pokemon: Detective Pikachu -elokuvan trailerissa saadaan esimakua näyttävästi luoduista ja välillä hämmästyttävänkin aidon näköisistä Pokemon-hahmoista. Pikachun ääninäyttelijänä kuullaan Deadpool-tähti Ryan Reunoldsia.