15-vuotias räppäri ilmiriidassa Iggy Azalean kanssa – käsirysyn lähellä videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iggy Azalean ja räppäri Bhad Bhabien välillä on pahaa verta. Nyt kaksikon välinen riita on paisunut miltei fyysiseksi välienselvittelyksi juhlissa. TMZ:n julkaisemalla videolla Bhad Bhabie näkee Hollywoodissa järjestetyissä juhlissa Iggy Azalean. Hän heittää saman tien juomansa australialaistähteä kohti.

15-vuotias räppäri on vähällä hyökätä Iggyn kimppuun, mutta turvamiehet pitävät tähdet erillään. Riidan kerrotaan saaneen alkunsa kaksikon välisestä suunsoitosta internetissä.

Bhad Bhabie, oikealta nimeltään Danielle Bregoli, nousi julkisuuteen Dr. Phil -ohjelmassa vieraana olleena ongelmanuorena. Cash me outside -tyttönäkin tunnettu teini on sittemmin aloittanut musiikkiuran räppärinä, nousten Billboard Hot 100 -listalle These Heaux -kappaleellaan.