Maailmankuulu Batman-poika selvisi leukemiasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viisi vuotta sitten kuinka tuolloin viisivuotias Miles Scott oli sairastunut leukemiaan ja Make-A-Wish -säätiö päätti toteuttaa hänen viimeisen toiveensa. Uskomattomat 25.000 ihmistä osallistui tempaukseen, jossa San Francisco muutettiin päivän ajaksi Batmanin kotikaupungiksi Gotham Cityksi.

Massiivinen tempaus sai huomiota ympäri maailmaa, sillä jopa paikallinen sanomalehti The San Francisco Chronicle julkaisi erikoisnumeron pikkumiehen juhlapäivän kunniaksi. Lehdessä poliisipäällikkö pyysi viisivuotiaan Batman-pojan apua kaupunkia riivaavan Arvuuttajan kiinni saamisessa. Operaatio onnistui, ja Arvuuttajan napannut poika palkittiin upeassa seremoniassa kaupungin avaimella. Myöhemmin jopa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama kiitti poikaa.

YouTube

Nyt meillä on iloisia uutisia. Viisi vuotta massiivisesta tempauksesta 10-vuotiaan Milesin on todettu parantuneen leukemiasta. Reippaan koululaisen ilouutisesta kertoi Make-A-Wish -säätiö, jonka mukaan pojan toipuminen on saavuttanut merkittävän virstanpylvään hänen oltua vuosia ilman leukemiaa. Miles Scottin leukemia havaittiin jo puolitoistavuotiaana. Hoidot päättyivät 15. marraskuuta 2013, eli eilen siitä oli kulunut tasan viisi vuotta.