Jäätävä tempaus sairaalle pikkupojalle – Näin San Francisco muutettiin Gotham Cityksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viisivuotias Miles sai viime vuonna nähdä toiveensa toteutuvan, kun hän sai päivän olla Batman. Pikkupoika sairastaa leukemiaa ja hyväntekeväisyysjärjestö Make-A-Wish Foundation muutti hänen toiveestaan San Franciscon päiväksi Batmanin kotikaupungiksi Gotham Cityksi.

YouTube
YouTube

Viisivuotiaan Batkidiksi nimetyn Milesin päivän järjestämiseen osallistui jopa 25.000 vapaaehtoista. Tempaus sai hurjasti huomiota ympäri maailmaa, ja Batkidistä tuli esimerkiksi sosiaalisessa mediassa todellinen ilmiö. Nyt tapahtumasta tehdystä dokumentista on julkaistu traileri, joka valaisee hieman sitä, miten näin masiivinen tapahtuma oikein saadaan aikaan.

Dokumentissa nähdään paljon kiirettä ja kaaosta. Lopputulos oli kuitenkin todella onnistunut, sillä Miles sai todella olla päivän Batkid. Mashable-sivuston varapäätoimittaja Chris Taylor summasi monen ajatukset sanomalla, että auttamalla pikkupoikaa toteuttamaan unelmansa ihmiset pelastivat samalla itsensä.