Viidakon missitähtönen Anni Uusivirta rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokunen vuosi sitten Suomen julkkistaivaalla kuului vielä myös missikaunotar Anni Uusivirta, joka nousi julkisuuteen vuoden 2011 Miss Suomi -finalistina ja lehdistön ihannetyttönä. Sittemmin hänet nähtiin televisiossa Viidakon tähtöset -ohjelmassa, jonka hän myös voitti.

Sittemmin lentoemäntänä työskennellyt ja Dubaihin muuttanutta Uusivirtaa ei ole juuri julkisuudessa nähty, mutta sosiaalisessa mediassa kaunotar on edelleen aktiivinen. Tuoreimmissa Instagram-kuvissaan Anni nähdäänkin poseeraamassa aurinkolomalla Brasilian kuvankauniilla Praia de Santo Antoniolla.

View this post on Instagram

🌊 Trindade #riodejaneiro #brazil

A post shared by Anni Uusivirta (@anniuusivirta) on

View this post on Instagram

Live , love and laugh 💥

A post shared by Anni Uusivirta (@anniuusivirta) on