Pikkutytön itkupotkuraivarit – halusi olla Batman päiväkodin jouluevankeliumissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen kolmevuotias Darcy Raine Cheshire on noussut viraalivideon julkkikseksi saadessaan raivokohtauksen roolistaan päiväkodin näytelmässä. Hän huutaa videolla äidilleen, että ei halua olla enkeli. Hän haluaa olla Batman.

Äiti yrittää selittää itkupotkuraivaireissa olevalle pikkutytölle, että Batman ei ole Raamatussa. Hän sanoo, että tarina kertoo Jeesus-lapsesta, ja siksi Darcyn on pukeuduttava näytelmässä enkeliksi. Uhmaikäinen karjuu kasvot punaisena, että hän vihaa Jeesus-lasta, ja haluaa olla Batman.

Tyttö pyytää, että äiti hommaisi hänelle oikean Batman-asun. Hän ei halua enkelimekkoa, vaan trikoot ja viitan. Nähtäväksi jää, esiintyykö Poulton-le-Fylden lastennäytelmässä tänä vuonna Batman.