Rob Kardashian jälleen oikeuteen – vaatii elatusmaksujen pienentämistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmallina aikoinaan julkisuuteen noussut Blac Chyna sai Rob Kardashianin rakastumaan itseensä noin 2,5 vuotta sitten. Suhde eteni nopeasti lapsentekoon ja naimakauppojen suunnitteluun. Chyna kuitenkin jätti Kardashianin pian Dream-tyttären syntymän jälkeen.

Blac Chyna ja Rob Kardashian jakavat lapsensa huoltajuuden. Rob Kardashian on maksanut Blac Chynalle kuukausittain elatusmaksua 20.000 dollaria, joista 7.000 dollaria on tarkoitettu lapsenvahtipalveluihin. Nyt Blac Chyna on kuitenkin kasvattanut omaisuuttaan ja liiketoimintaansa niin paljon, että Rob Kardashian on vaatinut elatusmaksun pienentämistä oikeudessa.

Kaksivuotias Dream-tytär on Rob Kardashianin silmäterä. Hän ei viihdy enää julkisuudessa, vaan haluaa keskittyä perheeseen ja omaan hyvinvointiinsa, The Blast uutisoi. Kerroimme aiemmin, että Rob Kardashian suunnittelee hakevansa tyttären yksinhuoltajuutta.