Tänään vietetään Anna Lapsesi Pukea Sinut -päivää – katso hilpeät esimerkit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään perjantaina 16. marraskuuta vietetään jo seitsemättä kertaa kansainvälistä Anna Lapsesi Pukea Sinut –Päivää. Tapahtuman on ideoinut suomalainen mediapersoona Lauri Salovaara. Tarkoituksena on antaa edes yhden päivän aikana lapsen mielikuvituksen päästä valloilleen ja sallitaan heidän pukea meidät haluamallaan tavalla.

– On todella hauska nähdä kuinka tämä kasvaa vuosi vuodelta. Tällä kerralla yli 21.000 ihmistä on ilmoittanut olevansa jollain tavalla mukana teemapäivässämme ja sen luulisi jo näkyvän katukuvassakin. Toivoisin, että ihmiset haastaisivat toisiaan ja työpaikoilla lähdettäisiin porukalla mukaan kuten tähänkin asti on tehty, Lauri Salovaara kertoi.

Aikuisten tulee antaa lasten valita vaatteet, joihin aikuinen pukeutuu yhden päivän ajaksi. Kuvia toteutuneista asuvalinnoista pyydetään julkaisemaan tapahtuman Facebook-sivuilla sekä Instagramissa tunnisteilla #annalapsesipukeasinut ja #annalapsesipukeasinutpäivä.

View this post on Instagram

#annalapsesipukeasinutpäivä #annalapsesipukeasinut

A post shared by Ketli 😉 (@ketli.reelo) on