Cristiano Ronaldo kihlasi tyttöystävänsä – hääpukuja on jo soviteltu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo on kihlannut tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin. Pariskunta on seurustellut kaksi vuotta. Tuleva jalkapallotähden vaimo on käynyt jo sovittelemassa hääpukuja.

Espanjalainen malli, 24-vuotias Georgina Rodriguez, on saanut sormuksen nimettömäänsä. Sormus huomattiin ensimmäisen kerran jo kesällä jalkapallon MM-kilpailuissa Venäjällä, mutta nyt kihlaushuhut on vahvistettu. 33-vuotias jalkapalloilija Cristiano Ronaldo on pyytänyt naista vaimokseen ja häät juhlittaneen pian.

Fama Show -lehti kertoo Rodriguezin käyneen sovittelemassa häämekkoja. Kaksikolla on yksivuotias Alana-niminen tytär. Ronaldo on ollut aiemmin kihloissa venäläisen supermalli Irina Shaykin kanssa.