Sarvikuonon poikanen yritti herätellä emoaan – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten poikaset vaativat paljon huomiota ja keksivätkin usein monia erilaisia keinoja saada sitä osakseen. Moni lemmikin hankkinut tietää, että pienille pennuille tulee antaa paljon huomiota, rakkautta ja niitä tulee myös leikittää.

Nyt hellyttävällä YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa pieni sarvikuonon poikanen yrittää saada emoaan hereille. Akeno-niminen poikanen haluaisi kovasti päästä leikkimään, mutta tarvitsisi leikkikaveriksiin oman emonsa.

Emo on ottanut nurmikolta hyvän asennon ja lepäilee kyljellään, minkä vuoksi pikkuisella näyttääkin olevan melkoisesti työsarkaa yrittäessään saada emoaan nousemaan. Poikanen on suloinen näky yrittäessään töniä, keinuttaa ja puskea emoaan hereille. Lopulta emo nousee jaloilleen, mutta vaatii varmasti pienen hetken ennen kuin se on poikasensa kanssa samalla tasolla energisyyden suhteen.