Kaikkien aikojen rastapää! Locksien pituus järisyttävät 33,5 metriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Asha Mandela pääsi ensimmäisen kerran Guinnessin ennätystenkirjaan kymmenen vuotta sitten megalomaanisen pitkien rastojensa ansiosta. Nyt naisen pisin rasta on kahden kaksikerroksisen linja-auton pituinen.

Maailman pisimmillä rastoilla varustettu ennätysnainen vieraili äskettäin Yhdystyneessä kuningaskunnassa Wellingboroughissa sijaitsevassa kauneushoitolassa, jossa hänelle tehtiin hemmotteluhoitoja. Samalla hänen rastojensa nykymitta selvitettiin.

Hiuskasa painaa kuivana noin 15 kiloa. Nainen aloitti rastojen kasvattamisen osana spirituaalista muutosta. Hän ei kuitenkaan koe olevansa rastafari, vaan rastoilla varustettu prinsessa. Asha Mandela pesee päänahan useammin kuin rastat, sillä valtaisan locksimäärän kuivuminen kestää todella kauan. Hän kuitenkin kokee suurta ylpeyttä omistaessaan rastat, joiden pituus ylettää 33,5 metriin.